All makt åt Tengil, vår befriare

Jahapp, vi fortsätter väl då.
TACK för världens bästa födelsepresenter världens bästa Jonni!!!! Visade mamma boken hon tyckte den var jätterolig :D
Nu ska jag berätta vad jag gjort idag; vaknade först typ sju imorse och drömde mardrömmar som var jätteverkliga så jag väckte Patrik så han fick hålla om mig, då blev det gosigt så jag kunde somna om, sen vaknade jag vid typ halv elva och då låg jag och kollade på nån Lasse-Maja film på tv 1000 tills alla var vakna påriktigt, sen har vi busat ute osvvv. Sen kom mamma och då övningskörde vi lite, det gick asbögdåligt och när vi kom hem var vi ute och sprang (!!!! dutti tjej) och sen har jag kollat på Bröderna Lejonhjärta med William om det inte framgick av rubriken. Och sen och sen och sen och sen.





Trodde jag fick världens bästa idé om att lägga upp massa fina gamla bilder på oss genom tiderna. Var är alla????? Hittade iaf en och en på William när han va 0 och gosig 24/7 och inte typ 0,25/7, dock är han rätt ful men man ser ju att han var gosig att hålla i.
Nu ska jag gå och sätta mig i fotöljen bredvid mamma och gråta till vårat favoritprogram, hoppas du/kanske ni haft en bra dag!


Eftersom du svarade tänkte jag att vi kunde fortsätta brevväxlandet, Jonniiiiii

Först så får du en söt bild på en söt tjej;



eftersom du missade mig idag.

Kan också berätta att Irene gav mig G - (!!!!! väldigt viktigt med minuset!!!!) på praktiska matlagningsprovet idag. Visst att det var välförtjänt vi vet ju alla att jag inte kan laga mat men nödvändigt med minuset?????? Jaja. BITCH. Skoja tycker om henne.

Seeeeen kan jag berätta att jag har gjort klart alla prov och inlämningar för att jag är så jävla bra och det känns så jävla skönt. Seeeeeen så kan jag även meddela att det är cirkus ett år kvar tills jag tar studenter och då går från att vara studerande till soc-fall. YEY! 
Pussi

William, ''Dom andra barnen äter inte välling.. Men det är gott med välling! Det är typ om att sluta med vin eller snus!''

Olli, ''Alltså är inte hon utbytesstudent, varför åker hon aldrig hem??''
Nej, hon bor här.


VARFÖR LEKER LIVET SÅ OTROLIGT FÖR????

I just don't know what to do with myself
I don't know what to do with myself
movies only make me sad
parties make me feel as bad
cause I'm not with you
I just don't know what to do

Alla lektioner inställda. En igår, en imorgon. Åh, nästan så saker visst kan bli skönt nog. Fika med Olle och Linnea nu. Tänkte bara berätta det eftersom jag hört hur saknad jag är!!! Puss

16 maj 2011

Sitting here now thinking of you,
And what the hell am I going to do?
When you are far away,
And the ache won’t go away.
I’ll think of you.

If Tim Burton wanted to,
He could make a film about me and you


Idag fyller jag arton år. Helt stört.

RSS 2.0