Svensk sommar tinar frusna själar

Lasse till Pal. KAN DET BLI MER 08 ELLER!?!?!?!??! Jaaaaaaaaa vad bra det här ska bli :D
Ville bara dela med mig av min lycka, nu ska jag fortsätta leta låtar till vår dansföreställning i trean :D

The English sun is setting and the rude boys on the run oh

We were so pretty now is this it
You and I are too young for this
No blood no lust or spit
But still there is something there to play upon
A flash of instant thereabouts you'll miss it and it's gone
But still it's good to be in love with someone
When you’ve always had to be with no one.
She said everyones a story of their own
But if we don’t leave now well find ourselves with no way home

Pipen: Jag har hittat så jävla många gamla godingar från 08 :') Visst är det där din kille? Men varfan är bilden på hon den svarthåriga när hon visar pattarna och varfan är bilden på tjejen i min tröja :(
Icantea ♥





DOM BURAR IN DINA EGNA BARN!

Nog för att jag började följa melodifestivalen igår, men hallå? Man röstar ju på Salem. Eller Eric - bara för att jag tycker om Molly, för om det står mellan Molly och Amy så väljer man Molly för Amy ser fortfarande ut som åtta och dessutom sjunger Molly på Dom som försvann. Men okej, vi skickar Anna som skämmer ut Sverige i sin för korta balklänning, tiara och converse. Ful röst har hon också :( stackars Salem <3 Och Emilia som nog var mest ledsen igår. Vi hade mysigt iaf, ES09DN. 

Förresten så firade BK två år igår, grattis till oss! 




Jag hade inga bilder på alla fyra hehe.  Nu ska jag gå och fortsätta läsa i svenska-häftet, som faktiskt var ganska intressant :O PUSS


Innan allting tar slut

Det är vår nu. Våren ger hopp (kanske inte just precis nu) men vanligtvis. Man lyssnar på Lasse och jackan luktar bränt skinn, det är mysigt.

Allt som är och allt som varit
Allt vi tänkt och allt vi drömt om
Alla våra högtflygande planer
Dom sprack på små detaljer som man glömt


Mmmmmmmm Luke



I år, då ses vi. ♥

Allt du har väntat på krymper på nära håll

Hej. Vasalopps-söndagen är enligt mig nutidens långfredag. Man känner att hela Sverige tyngs ner av ett stort grått moln. Blä.
Igår upplevde jag tillsammans med Evelina, Mattias och Ia årets första vårdag. Det var så att conversen glittrade i solljuset, snälla snälla snälla, låt det inte komma mer snö nu.
Egentligen borde jag plugga just nu. Eller egentligen borde jag har gjort det för länge sen. Men nu sitter jag här och skiter i allt. Tre veckor skola, sen är det lov igen ♥
Kan inte allt bara stanna upp ett tag, så det bara är jag som lever så jag hinner fixa lite saker.

Isen på Riddarfjärden
smäller som gevär
Blåljus vid Tegelbacken
Våren är här
Du står i spegelsalen
med ett brännbollsträ
Där ute väntar natten
på att stan ska implodera
Jag finns här för dig
Jag finns här för dig
Alla kommer hem som spöken återvänder
Man lär sig leva med sig själv
och inget annat
Det är det som gäller
Ingen på vägarna bara döda grävlingar
I en sömnig liten stad, åh
ingen annanstans
kan man vara ensam
Som just här


Hej vi var på Kent

Kent överraskade, var inte alls den låtlistan, eller, det fanns väl likheter men det blev bättre än jag trodde. ''Skynket'' var något av det sämsta jag sett dock men fyfan vilken kung han är, Jocke. Man blir som en liten fjortis och står bara och skriker. Mmm vad jag gillar att se honom.





- Isabella, kärlek, vad är det för fjantigt påhitt egentligen?
- Det är ett fånigt levnadsvillkor för att poeterna ska ha något att skriva om.

Isa, du är som min storasyster som leder mig genom livet och har svar på alla mina frågor hur konstiga de än är. Du är min hjälte för du vågar vara rak, du är min hjälte för du är precis så svag som jag. Jag är så jävla tacksam för pal 08, så jävla tacksam att vi båda ville se Thåström, att du tyckte min sjal var fin och att August var lite blyg så att du fick komma fram och prata med mig. Jag tror du känner mig bättre än jag känner mig själv. ♥

Där ute väntar natten, på att stan ska implodera

• Jocke Berg är min gud. Vilket jävla sex appeal.
• Jag älskar Skavlan.
• Om 60 år kommer Islam vara vår stadsreligion, det finns inget vi kan göra åt det här, det gör mig rädd. VÅGA VÄGRA BURKA.
Hejdå.

Jag älskar dig så, som att vara beväpnad!!!!!!!!!!!!!

:') Lagomt exalterad man är. Kom och hämta upp mig nudååååå. Jag känner mig alldeles... fjärilig i magen. Åh på tal om mage - hoppas vi ska äta på Java idag :D Ross ♥ Jag tror jag brinner lite för det här, när man står där så känns det som att man aldrig vill att det ska ta slut, man vill stå där föralltid, och efter 10 år skulle man fortfarande få ut något av det. Jag tror det är så. Tur att det inte är långt kvar till sommaren och pal iaf (haha). Nu måste jag göra klart det sista, PUSS!

Lycka

Samlar tankar till försvar
på min bäddade säng
gör jag en plan
Med rakat huvud
står jag klar
på frivilliga ben
Vad var det?
Är det dags att ge sig av?

Nu är det bara timmar kvar. Eufori.





Äh, inte har väl jag tjocka fingrar? Mamma kan bara vara tyst för hon har inga naglar. Idag har jag fikat med Cicci i tusen timmar och nu kom jag precis hem från barndansen, jag är helt slut. Jag och Linnea ville lägga oss och gråta efter lilla gruppen. Höger - ihop - höger, vänster - ihop - vänster. Höger - ihop - höger, vänster - ihop - vänster. Osv. Dom kan orden, dvs dom vet vad höger är, lika så vänster och ihop. Men ändå, det går inte..
Det är nog bäst jag packar och går och lägger mig, imorgon måste jag gå upp typ sju för tio åker vi till Gävle med Jocke. Wihooooooo. :D

RSS 2.0